Angol-Magyar nyelvrokonság!

 2009.11.24. 17:33

Sir Wanna You Camon

This No All

One Cate Catch Came

Napi Viccek!

 2009.11.24. 00:35

- Ki az abszolút gyenge ember?
- ???
- Aki, ha megemeli a hangját, beszarik.

- Gyere át!
- Nincs az az isten...
- Veszünk sört!
- Úton vagyok!
 

- Mi az abszolút lehetetlen?
- Hímvesszőből kosarat fonni!

Melyik az a szakma aminek nincs jövője? Hát a RÉGÉSZET!

Mit hall a süket a sínen?

.........SZŐRNYET!!!!!!!!!

Kedd esti RETARD!!! KÍSÉRLET!

 2009.11.22. 21:24

FIGYELEM!!!
CSAK ITTAS ÁLLAPOTBAN PRÓBÁLHATÓ KI!!

Megfelelő alkohol elfogyasztása után, (ez legyen kb. 6-7 sör) megfelelő helyen,(jelen esetben kollégiumi fürdőszoba) próbáljunk ki egy kísérletet:

Kezdjük úgy, hogy megfelelő pozícióban készüljünk bélsarunk kiengedésére, emellett fontos a kísérlethez megfelelő merevedés is. Ebben az esetben felmerül az a kérdés, hogy rekeszizmunk megfelelő megfeszítése elég e ahhoz, hogy bélsarunk ürétse mellett,  exponenciálisan elegendő nyomást tud kifejteni hugyhólyagunkra annyira ,hogy vizeletünk az ülőkével szembeni tálcában landoljon....

Várjuk videóitokat, válaszaitokat!!

by Milan

Címkék: kísérletek

A Legszebb szó a világon!!!!!!

 2009.11.22. 16:21

A legszebb szó a világon az anya! Kiveszel egy betüt hármat meg kicserélsz és kijön, hogy SÖR!!!!!!

Légyszíves nézzétek meg jútúbon is!! :) csak így nő a nézettség!!

Címkék: balekfeladatok

party 2009.11.17.

 2009.11.18. 11:37

FERGE...

várjatok

TEGES volt a tegnap este!

Megint sikerült összehozni egy felejthetetlen eseményt!

Köszönjük mindenkinek a közreműködést!

Lovagrend a Semmelweis folyosóin

 2009.11.17. 17:44

Egy új lovagrend van alakulóban a Semmelweis 3. emeletének folyosóin.

Ez a szóbeszéd reppent fel az utóbbi pár percben. De ha szerencsénk van akkor lovagjai nem a folyosón fogják végezni hagyományörző tevékenységüket. Olyan erőteljes fiatalemberek jelentkezését várják, aki megfelelő ájtatatossággal viseltetnek a porcelán csészék használatában.

Bekerülni nem lehetetlen, csak napi rendszerességgel kell járni a toaletre. Ama küblit pedig karcosan megtelíteni, majd utánna mézes mázosan megénekelni az ott történt események. Hangot kell adni annak ami jó, ezt vallják e legények.

Szinkronba tolni még jobb, akár csapatjáték is lehet belőle. A forró ülőke kupa néven indíthatjuk is, amelyik lakóegység hamarabb eléri a peremet az nyeri az első díjat. Az első helyezet jól megérdemelten lehúzhatja a WC-t.

Azért meg kell említeni az esetleges sérülések veszélyét is. Nehogy meghúzzuk magunkat, ha túl nagy kábelt tolunk. Vagy esetenként ha egy jól irányzot ugrással kell elhagyni a kamion ülését, nehogy a földetéréskor bokánkat ficamítsuk ki. Fennálló veszélyként számolhatunk még esetleges gázmérgezéssel.

Úgy hogy hölgyeim és uraim munkára fel virágoztassuk fel a szennyvízkezelés iparágát. Javaslom tartsuk melegen az ülőkéket, kézről kézre járjon a kilincs, sűrűn hangozék a niagara lezuduló folyama midőn utazásra küldjök az ANYAGOT!

WC papírra fel! Toljuk ki EGYÜTT!

 

Napi bünti: Narwhals

 2009.11.16. 15:45

Címkék: napi bünti

Napi bünti: gomba metál

 2009.11.15. 14:50

Na. Ebbe a rovatba el lehet helyezni minden olyan audiovizuális baromságot, amivel szeretnétek megbüntetni a többieket.

Kezdem én a sort ezzel a csodával: http://www.weebls-stuff.com/toons/Shrooms/

Címkék: napi bünti

szerda.

 2009.11.12. 06:01

Mint már említettem egy korábbi kommentben a szerda este az, amikor általában nekem sikerül összehozni a "kevésbé józan" állapotot... hát hosszú kihagyás után ismét sikerült; ennek a gyümölcsét élvezhetitek most :D

igazából sok lényege nincs a postnak, csak az, hogy kiemeljem az alkohol fájdalomcsillapító és a (kibbaszotsokfokhagymás)sajtostejfölöslángos gyomornyugtató hatását :D

a mai buli végeredményét holnap délelőtt tapasztalhatjátok...

Csak egy szösszenet

 2009.11.11. 10:34

Mivel ez a blog arra való, hogy az érzéseinket osszuk meg a kollektíva tagjaival, így bátran leírhatom, hogy BASSZÁK MEG, HOGY NEM TUDJÁK MEGCSINÁLNI RENDESEN A KIBASZOTT TŰZJELZŐT MÁR ÉVEK ÓTA!!! kurvajó volt valahogy 3 körül felkelni erre...

részegen ki visz majd haza

 2009.11.11. 03:41

Tisztelt Konyhát Használó Hallgatóság(KHH) !

Azért mer nem ismerik mi az a tisztaság még lehettek suttyó gecik, belehányhattok a csapba mer nem mind1 hogy csapba szarni vagy szarba csapni.Jó volt a hambi köszönjük a lángososnak, bár várhatott fél órát és lángost adott vóna gábor.Eme szavakat a jeáyok szobájából írjuk és alkoholtól bódult állapotban figi fig fogalmazzuk.Szeretnénk hogyha tisztel szinetet használó hallgatóság hasonló állaotban hasonló jellegű üzenetekel szinesítené a bloggot mert ennél őszintébb hangnem nem léteti. Gratulálunk E.Zoltán (kiskorú) a csodálatos estéhez a szobámban!Megy a lepke a tejúton! Továbbá szívs köszönetünket fejezzük ki kovács nikolett számára a pöttyös lófasz miatt mejet nem egyben fogyasztottunk el, darabosan leent a torkunkon. alufólia. Regi tetkóját is sikeresen bekentem az imént. iQ bjnoko vagyunk mer csak...Írjuk már tovább ezt a szart , mert SAJT!!! nyomj 1 öszeteet mondadot: fkeete bika pata opog a patika pepita kövezetén. ez nyelvtörő!!! bassza meg az összetett mondat!!!

 

keres-kínál rovat

 2009.11.10. 22:11

Én és Gergő barátom keressük a kedd esti emlékeinket és kalandjainkat mert a spáratlan mise bor hatása alatt emlékeink megritkultak, esetenként nincsenek.

Kínálunk cserébe másnapos fejet, kellemes szájszagot a kibaszottsok fokhagymáűs füstöltsajtos lángos hatása ként, illetőleg bódító illatú farterméket. Elérhetőségeink mindenki számára ismertek.

Címkék: keres kínál

Képrejtvény

 2009.11.10. 18:36

Címkék: képrejtvény

Dik vagytok Parasztok.

 2009.11.10. 18:34

Az online parasztok korát éljük. Rájuk nem hat a gazdasági válság. Életük egyszerű, aratnak, vetnek, alszanak, és a farmot szépítik. Népszerű parasztkodásuk határtalan boldogsággal tölti el őket. Ahogy a vetés beérik, eufórikus öröm lesz úrrá rajtuk. Egyszerű életük fénypontja az első traktor, kombájn vásárlása, majd az első ház, villa és kastély felhúzása, amit nem kell lízingelni. Jól megérdemelt munkájukból összekuporgatott pénzükből vásárolják. A közös örülések, rendszeres ajándékozások egy új közösséget hoznak létre, az online gazdasági elitet. Ők azok, akik pár cm2-en megtermelnek akármit.  Ez a büszke új paraszti társadalom, ami 60 millió felhasználót tesz ki, népesedik és behálózza a bolygónkat, de még a kollektívánkat is.

Ezúton kívánok jó vetést, gyors aratást, és rengeteg XP-t a fejlődésetekhez.

Ne feledjétek, csak akkor vagytok igazi parasztok, ha a szüreti bálon is a wifi-t keresitek mert a szőlőt le kell aratni.

by Milanboy

Képrejtvényecske

 2009.11.10. 17:07

Címkék: képrejtvény

SzöSszentések - A NYARALÓK

 2009.11.10. 16:16

Állatfajok táborát a becses intézményünkben a NYARALÓKkal nyitnám meg. Ezek a kedves fiatal emberek az abszolút kikapcsolódás reményében érkeztek erre a helyre. Elég jól bevált nekik, mert már második évüket töltik ezen a szép felhős nyaralóhelyen. És két éve még egyszer sem zargatták őket, hogy fizessenek idegenforgalmi adót :D

Az első évben állam bá' támogatta a programjukat, még nagyobb aktivitást is mutattak a tanulmányi kirándulások iránt. Az idei évtől felnőttek a mi fiaink és most már "saját pénzből" finanszírozzák itt létüket, nem kérnek az országunkban folyó politikai csatározásokból, nem állnak egyik oldalra se. Kulturális életben kőkeményen kiveszik részüket. Szigorúan és jól nevelten érkeznek vasárnap, jelzem nem hétfőn mint az átlag kollégisták.  Egy kortyintás a számukra előkészített italból, mely a megtisztulást és a védelmet jelenti testüknek és elméjüknek. Ettől kezdve megállíthatatlanok, elpusztíthatatlanok és egyfolytában szomjasak.

A hét fő attrakciója számukra a kedd és a szerda este, amikor kiemelkedően zajos zenés-táncos mulatságon vesznek részt. Ezekről az eseményekről csak úgy számolnak be, hogy felejthetetlen volt. Bővebb informálódás után kiderül, hogy azért mert nem emlékeznek semmire. Ergo nem is tudnak belőle elfelejteni semmit!

Válfajukban még nem alakult ki a megfelelő tájékozódási ösztön, néha más-más fészekben ébrednek más-más személyek társaságában. Étkezési szokásaik szilárdabb részét homály fedi, viszont a folyékonyabb dolgokra igen fogékonyak. A műanyag csomagolású szeszfokkal rendelkező italokat részesítik előnyben, néha a fémes dobozok is megcsillannak kezeik között. Azonban az üveges tudatmódosító folyadékok birtoklása számít náluk ez elit kategóriának, azonban ezt anyagi okokból igen ritkán engedhetik meg.

Fürdenek, tudják használni a wc-t. Egyszerűen szólva, Szobatiszták!

Etetni és simogatni nyugodtan lehet őket. Nem harapnak!

Címkék: balekfeladatok

MEGHÍVÓK ELKÜLDVE!!

 2009.11.10. 13:20

A szerkesztőcsapatnak üzenem a meghívókat elküldtem a fészbúk-os emicímek alapján, most már tessék írogatni majd!

No comment!!!

 2009.11.09. 21:04

Címkék: videók!!!

Éljen a harmadik szint!!!

 2009.11.09. 20:08

Üdvözlet minden idetévedőnek!!

ELlndítottuk a Semmelveis Kollégium hírblogját, reméljük sok nyalánksággal elkápráztatjuk, vagy megbotránykoztatjuk a népet, melyet innen próbálunk a világ felé nyílvánítani. Most még tesztelés alatt van az oldal, de nem kell sok idő a hírek és a videók tömkelegéhez. További jó nézelődést!!(egyenlőre a semmiben)

A semi3 csapata!!

süti beállítások módosítása