Dik vagytok Parasztok.

 2009.11.10. 18:34

Az online parasztok korát éljük. Rájuk nem hat a gazdasági válság. Életük egyszerű, aratnak, vetnek, alszanak, és a farmot szépítik. Népszerű parasztkodásuk határtalan boldogsággal tölti el őket. Ahogy a vetés beérik, eufórikus öröm lesz úrrá rajtuk. Egyszerű életük fénypontja az első traktor, kombájn vásárlása, majd az első ház, villa és kastély felhúzása, amit nem kell lízingelni. Jól megérdemelt munkájukból összekuporgatott pénzükből vásárolják. A közös örülések, rendszeres ajándékozások egy új közösséget hoznak létre, az online gazdasági elitet. Ők azok, akik pár cm2-en megtermelnek akármit.  Ez a büszke új paraszti társadalom, ami 60 millió felhasználót tesz ki, népesedik és behálózza a bolygónkat, de még a kollektívánkat is.

Ezúton kívánok jó vetést, gyors aratást, és rengeteg XP-t a fejlődésetekhez.

Ne feledjétek, csak akkor vagytok igazi parasztok, ha a szüreti bálon is a wifi-t keresitek mert a szőlőt le kell aratni.

by Milanboy

A bejegyzés trackback címe:

https://semi3.blog.hu/api/trackback/id/tr121516079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pEsnyA 2009.11.10. 20:10:48

Vazze, ezek szerint mi vagyunk az Új Kisgazdák!

pEsnyA 2009.11.10. 20:18:57

folyt. köv.:
Vagyis mi nem hagyjuk elveszni a Magyar mezőgazdaságot. Fejlődő világunkban új digitális alapokra helyezzük a termelést.
süti beállítások módosítása